Herstelling zonder afspraak
Gratis proefrit
Snel onderhoud

 

Sparta-fiets in Hoogstraten

Bent u op zoek naar een Sparta-fiets in Hoogstraten? Met ruim honderd jaar ervaring weet u dat u met het kopen van een Sparta-fiets in omgeving Turnhout kiest voor een kwaliteitsfiets. Bent u aan het kijken naar een stadsfiets, een fiets om mee naar uw werk te fietsen of een kinderfiets? Bij Verschueren Fietsen in Hoogstraten vindt u voor elke gelegenheid een passende Sparta-fiets. Wilt u een fiets met versnellingen of juist zonder, met weinig onderhoud en/of een strak design? Alles is mogelijk!

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

Neem contact op!

 

Fiets
fietsenmaker

Een Sparta-fiets voor iedereen

Wilt u een dames- of een herenfiets aanschaffen? Een damesfiets is in feite een fiets met een lage frame-instap, waardoor je er zo mee wegfietst. Dat maakt het ideaal voor een ritje door de stad. De klassieke herenfiets, waarmee je met je been over het zadel zwaait vanwege het hoge instap-frame, bestaat ook nog altijd, al is het in mindere mate. Een Sparta-fiets uit onze fietsenwinkel Hoogstraten vindt u dus vooral met een laag frame, met behoud van de stevigheid. Daarnaast hebben we bij Verschueren Fietsen ook kinderfietsen van dit merk.

 

 

 

Ontdek de perfecte fiets voor uw volgende rondrit

Kunt u niet wachten om op uw gloednieuwe Sparta-fiets te springen en in Turnhout rond te rijden? Of wilt u zich eerst laten adviseren door een van onze medewerkers over onze andere merken, zoals de Batavus-fietsen? We helpen u graag verder. Wist u dat we ook bekend staan om onze herstellingen aan uw Sparta-fiets, ook als u de fiets elders heeft gekocht? Een afspraak maken is niet nodig. Ontdek ook zeker de bromfietsen die we verkopen. Voor meer informatie belt u ons op het nummer +32 3 314 51 86 of stuurt u een e-mail naar info@fietsenverschueren.be.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.