Herstelling zonder afspraak
Gratis proefrit
Snel onderhoud

 

Fietsenmaker in Hoogstraten

Als fietsenmaker in Hoogstraten voeren wij alle reparaties uit die uw fiets nodig heeft. Of u uw fiets heeft gekocht bij ons of elders maakt niet uit. Wij onderhouden en herstellen alle soorten fietsen, zoals een stadsfiets, mountainbike, racefiets, bakfiets, tandem of vouwfiets. Is uw band lek, doet uw rem het niet, zit het spatbord los, ligt de ketting er steeds af of is het stuur gebroken? Wat er ook aan de hand is, wij herstellen alle fietsen bij Verschueren Fietsen in Hoogstraten. Zo weet u zeker dat u bij ons een fietsenmaker in omgeving Turnhout vindt die uw fiets weer volledig rijklaar maakt.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

Neem contact op!

 

Fiets
fietsenmaker

Laat uw herstellingen uitvoeren door de fietsenmaker in Hoogstraten

Niets is zo vervelend als een kapotte fiets, zeker als u uw fiets regelmatig gebruikt. Gelukkig zijn wij bedreven in fietsen herstellen in Hoogstraten. Bij ons krijgt u waar voor uw geld: we gebruiken de beste producten, werken snel en efficiënt en doen alleen dat wat nodig is om de fietsen te herstellen. Bent u dus op zoek naar een plek voor onderhoud en herstelling? Als fietsenmaker in Hoogstraten staan we altijd voor u klaar, zodat u weer onbezorgd op uw Batavus-fiets springt.

 

Deskundig advies van uw fietsenmaker in omgeving Turnhout

Komt u langs bij onze fietsenwinkel voor een reparatie? De kans is groot dat u niet alleen meer kennis over uw fiets krijgt, maar ook met een goed gevoel de deur uit stapt. Heeft u een speciale vraag of wilt u meer kennis over fietsen herstellen in Turnhout? Wij geven graag deskundig advies over onze reparaties. Bij Verschueren Fietsen rekent u steeds op nauwkeurige informatie en diensten.

 

 

 

Kom langs in de winkel of neem contact op

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen herstellen in Hoogstraten? Dat is bij ons als fietsenmaker in omgeving Turnhout niet nodig. U loopt gewoon binnen met uw Gazelle-fiets, geeft aan wat uw wensen zijn en dan gaan wij voor u aan de slag. In onze winkel kan u ook allerlei accessoires voor uw fiets kopen. Heeft u eerst een vraag voordat u uw fietsen laat herstellen in Hoogstraten? Bel ons dan op het nummer +32 3 314 51 86 of stuur een e-mail naar info@fietsenverschueren.be.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.