✔ Herstelling zonder afspraak

✔ Gratis proefrit

✔ Snel onderhoud

Elektrische fiets in Hoogstraten

Een elektrische fiets uit onze winkel in Hoogstraten vormt een perfecte manier om u per fiets te bewegen zonder de nadelen van wind en terreinwisselingen te ondervinden. Een elektrische fiets stemt u altijd af op uw eigen gewenste ondersteuning. Wij bieden twee soorten elektrische fietsen aan, namelijk een elektrische fiets in Hoogstraen en omgeving  met rotatiesensor en de fietsen met rotatie- én krachtsensor.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

Onze merken en modellen van elektrische fietsen

Voor een elektrische fiets in Turnhout hebben wij diverse merken en modellen in de aanbieding. Je vindt alles van een Gazelle tot een Venturelli en van een Batavus tot een Puch. Zo heeft de Gazelle Avignon C8 brede banden voor extra comfort en diefstalbeveiliging. Op de Venturelli B-marathon Performance is het sportief rijden met schijfremmen en acht snelheden. De Freebike Harlem is uitgerust met een grote 630Wh-accu, zodat u lang op pad kunt. Dankzij de Bosch performance motor is de Batavus Finez E-go Power Sport extra krachtig. Welke elektrische fiets van onze fietsenwinkel in Turnhout wordt uw favoriet?

 

Ontdek uw elektrische fiets

Wilt u ook het gemak en de vele andere voordelen van een elektrische fiets ervaren? Kom de elektrische fiets bij ons in Turnhout ontdekken en maak een proefrit op de diverse modellen die ter beschikking staan voor u. Heeft u vragen of wilt u uw elektrische fiets laten herstellen, dan helpen we u natuurlijk graag. Bezoek Verschueren Fietsen in Hoogstraten of neem contact op via het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@fietsenverschueren.be.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.