✔ Herstelling zonder afspraak

✔ Gratis proefrit

✔ Snel onderhoud

Uw fiets voor onderhoud binnenbrengen in Hoogstraten

Wilt u uw fiets voor onderhoud binnenbrengen in Hoogstraten? Heeft uw fiets nazicht nodig of heeft u elektrische fietsen die wel eens onderhoud kunnen gebruiken en bevindt u zich in de omgeving van Turnhout of Hoogstraten? Bij Verschueren Fietsen onderhouden we en herstellen alle fietsen en bijna alle merken van bromfietsen. Ook voor uw tweewieler die u elders heeft aangekocht, bent u bij ons aan het juiste adres. Een afspraak maken is niet nodig. Spring gewoon even binnen als het u het beste past. Wij proberen steeds om uw fiets of brommer zo snel mogelijk terug te bezorgen als u deze voor onderhoud bij ons binnenbracht.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

 

Breng uw fietsen voor onderhoud naar Hoogstraten

Van het herstellen van een kapotte fietsketting en het plakken van een lekke band tot het uitvoeren van een grootschalige servicebeurt, onze fietsenmaker kan het allemaal. Als uw fiets onderhoud in Hoogstraten kan gebruiken, bieden wij bij Verschueren Fietsen graag een helpende hand. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Het is veilig
  • U voorkomt (prijzige) reparaties in de toekomst
  • Lichter en comfortabeler fietsen

Het nazicht van uw fiets in Hoogstraten laten doen, heeft dus heel wat voordelen.

 

Geef uw fietsen een langer leven met een onderhoud in Hoogstraten

Als u uw fietsen voor onderhoud naar Hoogstraten brengt, checken wij uw fiets op alle essentiële onderdelen. Wij zorgen voor de herstelling, zodat de slijtage aan uw fiets tot een minimum wordt beperkt. Sommige fietsen hebben sneller onderhoud nodig dan andere. Dit hangt onder meer af van het derailleursysteem (open of een gesloten kettingkast) en of de fiets vaak buiten overdekt gestald staat. Bij intensief gebruik van de fietsen komt u het best ieder half jaar bij onze fietsenwinkel in omgeving Turnhout langs voor onderhoud. Bij gemiddeld gebruik is dit dan weer elk jaar of anderhalf jaar voor beperkt gebruik.

 

Bezoek onze winkel in Hoogstraten met uw fiets voor een nazicht

Voor al uw fietsen, zoals elektrische fietsen, die onderhoud kunnen gebruiken, steken wij in omgeving Turnhout graag de handen uit de mouwen. Heeft uw fiets nazicht in Hoogstraten nodig of heeft u een concreet verzoek? De deuren van onze winkel staan voor u open. Heeft u een vraag of opmerking over onze fietsen of ons onderhoud in Turnhout? Vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +32 3 314 51 86.

home banner

Dringend een onderhoud of herstelling?

Onderhoud en herstellingen kunnen altijd binnengebracht worden tijdens de openingsuren:

Dinsdag tot Vrijdag:
8.00h-12.00h en 13.00h-18.00h 

Zaterdag: 9.00h-12.00h en 13.00h-16.00h

Dringend een onderhoud of herstelling?

Onderhoud en herstellingen kunnen altijd binnengebracht worden tijdens de openingsuren:

Dinsdag tot Vrijdag 8.00 h tot 12.30h en van 13.30h tot 18.00hµ

Zaterdag 9.00h tot 12.30h  en van 13.00h tot 16.00h

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.