Herstelling zonder afspraak
Gratis proefrit
Snel onderhoud

 

Gazelle-fiets in Hoogstraten

Wanneer u een Gazelle-fiets bij Verschueren Fietsen in Hoogstraten aanschaft, weet u één ding zeker: u kiest voor een kwaliteitsmerk en een fiets waarmee u gezien mag worden. Wij hebben diverse modellen van de Gazelle-fiets in omgeving Hoogstraten beschikbaar. Of u nu een stadsfiets of een hybride fiets zoekt, met een Gazelle zit u altijd goed. Met een geschiedenis van ruim 130 jaar heeft het merk echt een naam voor zichzelf opgebouwd. Vandaag de dag draagt het merk kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

 

Fiets
fietsenmaker

Ontdek de Gazelle-fiets

Droomt u van een sterke fiets waarop u zich gemakkelijk voortbeweegt en waarbij het trappen als vanzelf gaat? Neem een kijkje tussen ons aanbod en ontdek een Gazelle-fiets in onze fietsenwinkel in Hoogstraten waarmee de wereld aan uw voeten ligt. Wat denkt u van de krachtige elektrische fiets Gazelle Grenoble C8, waarvoor geen berg te hoog is en geen windkracht te sterk? De Gazelle Esprit, met drie of zeven versnellingen en een onderhoudsarme en geluidloze naafdynamo is ook altijd een goede keuze. Welke Gazelle-fiets in omgeving Turnhout heeft u op het oog?

 

 

 

Neem contact met ons op over ons aanbod fietsen

Bent u benieuwd welke Gazelle-fiets van onze fietsenmaker in Hoogstraten die het beste bij u past? Kom langs in onze winkel en laat u adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers. Wilt u liever een vraag over Stadsfiets  van dit merk stellen zonder onze winkel te bezoeken? Vul dan het contactformulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.