logo-blauw

 

Fietsenwinkel in Hoogstraten

Als u een fietsenwinkel in Hoogstraten zoekt, bent u bij Verschueren Fietsen aan het juiste adres. Bij onze fietshandel in Hoogstraten vindt u fietsen, bromfietsen, elektrische fietsen, accessoires, fitness-hometrainers en nog veel meer. Wij staan eveneens in voor het onderhoud of de herstelling van uw trouwe tweewieler. Onze fietsenwinkel is gelegen in het hartje van Hoogstraten, vlakbij de kerk. Zoekt u dus een fietsenwinkel in de buurt van Turnhout? Dan is onze fietshandel in Hoogstraten een ideale keuze.

 

De complete service van onze fietshandel in omgeving Turnhout

Als fietshandel in Hoogstraten bieden we een compleet aanbod van fietsen aan, maar staan we ook bekend om onze uitstekende service als het onderhoud en herstellingen betreft. Bij ons loopt u de fietsenwinkel in Hoogstraten binnen zonder afspraak. Onze fietsenmaker gaat altijd zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een (elektrische) fiets, scooter of brommer? De medewerkers in onze fietsenwinkel in omgeving Turnhout staan graag voor u klaar, zodat u de aankoop doet die bij uw wensen aansluit.

 

Bezoek onze fietshandel in Hoogstraten

Kijkt u er al naar uit om een nieuwe fiets te kopen in onze fietshandel in omgeving Turnhout? Laat uzelf verrassen door het ruime aanbod, zoals de Batavus-fietsen, of breng uw fiets of brommer langs voor onderhoud of herstelling. U kan ook een van de accessoires aanschaffen, zoals helmen, fietstassen, regenkleding en fietscomputers. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Hopelijk mogen wij u spoedig welkom heten in onze fietsenwinkel in omgeving Turnhout.

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Wilt u eerst meer informatie ontvangen voordat u naar de fietsenwinkel in omgeving Turnhout komt om een Sparta-fiets te kopen? Dan neemt u het best een kijkje tussen het volledige aanbod online. U kan ons eveneens contacteren en ons al uw vragen stellen. We antwoorden zo snel mogelijk over bijvoorbeeld de stadfietsen die we verkopen.

HEILIGBLOED ACTIE

TIJDEN DE HEILIGBOED WEEK DOEN WIJ EEN ACTIE OP GRENOBEL C7+ EN GRENOBLE C8 .

- 15% OP DE FIETSEN DIE IN DE WINKEL STAAN .

Populaire fietsen

Dringend een onderhoud of herstelling?

Onderhoud en herstellingen kunnen altijd binnengebracht worden tijdens de openingsuren:

Dinsdag tot Vrijdag:

8.00h-12.00h en 13.00h-18.30h (zomer)
8.00h-12.00h en 13.00h-18.00h (winter)

Zaterdag: 9.00h-12.00h en 13.00h-16.00h

Dringend een onderhoud of herstelling?

Onderhoud en herstellingen kunnen altijd binnengebracht worden tijdens de openingsuren:

Dinsdag tot Vrijdag:
8.00h-12.00h en 13.00h-18.00h 

Zaterdag: 9.00h-12.00h en 13.00h-16.00h

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.