✔ Herstelling zonder afspraak

✔ Gratis proefrit

✔ Snel onderhoud

Bromfietsen Hoogstraten

Wilt u sneller gaan dan met een fiets? In dat geval is een bromfiets een handig alternatief, of u nu wel of geen brommer-rijbewijs heeft. Bromfietsen bij Verschueren Fietsen in Hoogstraten vindt u in de variaties tot 125cc (vanaf zestien jaar, met rijbewijs) voor 45 kilometer per uur en tot 50cc (zonder rijbewijs) voor 25 kilometer per uur. Bent u ten minste twee jaar in het bezit van een rijbewijs B, dan mag u ook al rijden op een bromfiets van 125cc.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

Onze verschillende bromfietsen in Hoogstraten 

Bent u op zoek naar bromfietsen die op brandstof rijdt of een elektrische bromfiets? Bij onze fietsenwinkel vindt u bromfietsen in alle soorten en maten. Wat denkt u van de sportieve Peugeot Kisbee? Deze compacte scooter staat bekend om de royale beenruimte en is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen. Het brandstofverbruik van de klassieke BTC Felice is zeer laag, dankzij het injectie-motorblok. De scooter maakt gebruik van de modernste technieken. De compleet elektrische scooter AGM Eco heeft dan weer een futuristische look and feel, terwijl de stoer AGM BRASH 50 scooter aantrekkelijk is geprijsd. Een scooter is dus heel wat anders dan een elektrische fiets.

 

Kies uw favoriete bromfiets

Om bromfietsen te kopen, zit u bij onze winkel in Turnhout aan het juiste adres. Niet alleen verkopen we verscheidene soorten, ook kunt u altijd zonder afspraak bij ons terecht voor onderhoud en herstel. Al onze bromfietsen zijn standaard voorzien van twee jaar fabrieksgarantie. Wilt u advies voordat u tot de aanschaf van een bromfiets of stadsfiets overgaat? Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken. Kom langs in onze winkel voor meer informatie of bel ons op het nummer +32 3 314 51 86.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.