Herstelling zonder afspraak
Gratis proefrit
Snel onderhoud

 

Batavus-fietsen in Hoogstraten

Begint het ook al te kriebelen als u denkt aan Batavus-fietsen en wilt u vanuit Hoogstraten een mooie fietstocht maken of met de wind mee te zoeven naar uw werk? Met de Batavus-fietsen die we bij Verschueren Fietsen in Turnhout verkopen, ligt de wereld aan uw voeten. Een stadsfiets, een toerfiets of een kinderfiets? Welke soort u ook kiest, alle Batavus-fietsen die wij in Hoogstraten aanbieden, zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen in het Nederlandse Heerenveen.

 

Wilt u een afspraak maken om uw fietsen te herstellen?

Neem contact op!

 

Fiets
fietsenmaker

Ontdek de ideale Batavus-fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Met onze Batavus-fietsen in omgeving Turnhout maakt u gegarandeerd een goede keuze. Van oorsprong richtte Batavus zich op stadsfietsen. Nog altijd zijn dat soort Batavus-fietsen uit onze winkel in Turnhout ideaal voor korte ritten. Inmiddels is de keuze uitgebreid met onder andere transportfietsen en kinderfietsen. Ook de elektrische varianten zijn perfect om grotere afstanden af te leggen of om meer spullen mee te vervoeren. In onze fietsenwinkel vindt u een royaal aanbod aan fietsen van Batavus.

 

 

 

Maak een proefrit of laat u adviseren over onze fietsen

Wilt u ervaren hoe het is om op een van onze Batavus-fietsen door Hoogstraten te rijden? Bij onze winkel heeft u alle mogelijkheid om uit te proberen welk model bij uw wensen aansluit. We verkopen ook andere merken, zoals de Sparta-fietsen. Voor advies staan we uiteraard ook voor u klaar. Komt u langs om onderhoud of herstelling aan uw Batavus-fiets laten verrichten? Dan helpen we u eveneens graag. Een afspraak maken, is niet nodig. Bezoek onze winkel of vul snel het contactformulier in.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.